VAKDAG

Vakantie van de Toekomst 2019

We hebben een geweldige vakdag 2019 achter de rug bij het Safari Park Beekse Bergen. Met een mooi plenair programma, verdiepende break-out sessies, een safari en geweldige innovaties en productpresentaties. Wil je in 2020 de volgende editie bezoeken? Schrijf je dan nu in voor de PleisureWorld NRIT Nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwe editie.

Bekijk de presentaties

Blijf op de hoogte met het vaknieuws van nu

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Ton Vermeulen, 10/03/2020

Veel extra gasten die minder besteden in Nederlandse verblijfsrecreatie

Een bijzonder jaar voor de Nederlandse verblijfsrecreatie. Waar het aantal gasten met 8,2% groeide en ook het aantal overnachtingen behoorlijk in de plus zat met 7,8%, groeide de omzet met 1,7% maar bescheiden. Vorig jaar zagen we een tegenovergestelde ontwikkeling waar de omzet (+9,7%) juist veel sterker groeide dan het aantal gasten (+4,4%) en het aantal overnachtingen (+2,6%). Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS die speciaal voor NRIT worden samengesteld.

Meer

Ton Vermeulen, 02/03/2020

Nieuw type verhuurtent voor Geversduin

Camping Geversduin introduceert dit jaar een nieuw type tent: De Duin Boet. De Duin Boet is een compleet ingerichte tent met eigen sanitair. De tent is opgebouwd uit een houten frame wat de Duin Boet een stoer uiterlijk geeft. De inrichting met knusse zithoek is comfortabel en zeer sfeervol. Openslaande deuren geven toegang tot de overdekte houten veranda. De Duin Boet is gelegen in een autovrij gedeelte van de camping.

Meer

Ton Vermeulen, 27/02/2020

Kwetsbare vakantieparken Vechtdal hebben onvoldoende investeringscapaciteit

Kwetsbare vakantieparken in het Vechtdal hebben onvoldoende investeringscapaciteit om weer vitaal te worden. Dat blijkt uit een pilot-project. Overigens is het merendeel van de vakantieparken in het Vechtdal vitaal en deze parken vallen vaak in de prijzen. Toch blijft in een aantal parken (circa 30%) de vitaliteit achter en is daardoor kwetsbaar.

Meer

Ton Vermeulen, 21/02/2020

Green Key voor alle Europese Center Parcs parken

Alle parken van Center Parcs in Europa zijn Green Key gecertificeerd. Dat geldt niet alleen voor de 24 vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, maar ook voor de drie door Center Parcs geëxploiteerde parken van Sunparks in België. Volgens Erwin Dezeure, CSR directeur Center Parcs Europe, toont de certificering aan dat Center Parcs vooruitstrevend is op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Meer

Share deze vakdag met uw netwerk: