dinsdag 21 mei, Safari Resort Beekse Bergen

Award: Het vakantiepark van de toekomst

Welk vakantiepark gaat er dit jaar vandoor met de prestigieuze award Vakantiepark van de Toekomst en volgt De Beerze Bulten (2017) en Campingpark de Bongerd (2018) op?

De jury heeft 12 parken genomineerd waarop is gestemd en vijf parken zijn door naar de finale. Dat zijn Camping Zonneweelde, Dormio Resort Maastricht, Vakantiepark De Krim Texel, Safari Resort Beekse Bergen en Hof van Saksen. Op de Vakdag Het vakantiepark van de toekomst wordt bepaald wie van deze finalisten met de Award Vakantiepark van de Toekomst naar huis gaat. Een Vakdag op het unieke Safari Resort Beekse Bergen die ondernemers die voorop willen lopen, niet mogen missen.

Stem nu!

Hoe werkt de stemming?

De verkiezing is een combinatie van de stemming onder vakgenoten en de waardering van de jury. De drie vakantieparken met de meeste stemmen en de drie favoriete parken van de jury gaan door naar de definitieve verkiezing op de Vakdag Het vakantiepark van de toekomst op dinsdag 21 mei 2019. Daar mag het publiek uit de genomineerden kiezen wie er met de Award Vakantiepark van de Toekomst naar huis gaat.

Nominaties Het Vakantiepark van de Toekomst (in willekeurige volgorde) 

Dormio Resort Maastricht 
Camping Zonneweelde
Vakantiepark De Krim Texel
Safari Resort Beekse Bergen
Hof van Saksen